Obiadowa klasyka. Jak zrobić przepyszne kluski ziemniaczane ze szpyrką z boczku? Sprawdź! Smaki Polski [wideo]
W 11 odcinku Smaków Polski gotowaliśmy w sercu Mazowsza u gospodyni o równie wielkim sercu, w miejscowości Wielgie. O swojej pasji do regionalnej kuchni opowiedziałał nam Pani Mirosława Wilkowa. Z kolei kucharz Jakub Wolski przyrządzi pyszne kluski ziemniaczane ze szpyrką z boczku. Zapraszamy do oglądania.
Telewizja Republika
Komentarze
Polecamy Aplikację Radia Republika
Wiadomości
Najnowsze

W tym roku upływa 25 lat od pierwszych powszechnych wyborów prezydenckich w III RP

Piast Gliwice zaprezentował jubileuszowe logo na 80-lecie klubu

Szantaż, 20 milionów euro i nagrania w restauracji. Spór Lewandowskiego i Kucharskiego wchodzi w decydującą fazę
