Przejdź do treści
W Republice Andrzej Gajcy zaprasza na program "Pierwsza rozmowa polityczna dnia". W czwartek, o godz. 6.50, gościem Republiki będzie Leszek Miller, były premier RP
22:40 46,6 proc. badanych uważa, że dwukadencyjność sprawowania funkcji wójta, burmistrza i prezydenta miasta powinna pozostać - wynika z sondażu IBRiS dla Rzeczpospolitej. 38,1 proc. badanych uważa inaczej
20:02 Szefowa unijnej dyplomacji Kaja Kallas oświadczyła, że UE nałoży na Białoruś kolejne sankcje, jeśli ta nie zaprzestanie „hybrydowych działań” wobec Litwy. Chodzi o wtargnięcia balonów w litewską przestrzeń powietrzną
19:40 Nowy ambasador USA w Polsce Thomas Rose przybył do Warszawy. "Jestem przeszczęśliwy, że jestem w Polsce i nie mogę się doczekać, aby Was poznać już wkrótce" – powiedział w mediach społecznościowych
Wydarzenie Klub Gazety Polskiej w Oświęcimiu zaprasza na otwarte spotkanie z posłem Rafałem Bochenkiem i posłem Janem Kanthakiem. Miejska Biblioteka Publiczna w Oświęcimiu, 30 października (czwartek). Godz. 17.00
Wydarzenie Zapraszamy na spotkanie otwarte z europosłem Patrykiem Jakim w Gliwicach - czwartek, 30 października, godz. 18:00, Hotel Malinowski, ul. Portowa 4
Wydarzenie Klub "Gazety Polskiej" w Warszawie zaprasza na spotkanie autorskie z red. Bronisławem Wildsteinem oraz prezentacja książki pt."Opowieść Idioty Czy Ład Naturalny", 30 października, g. 18, ul. Marszałkowska 7, wejście od ul. E.Zoli, Warszawa
Wydarzenie Klub „Gazety Polskiej” w Ostródzie zaprasza na spotkanie z szefem Gabinetu Prezydenta Karola Nawrockiego, ministrem Pawłem Szefernakerem oraz posłem Andrzejem Śliwką. 3 listopada, godz. 17.00, Ostróda, ul. B. Prusa 2, w Dom Restauracyjny "U Wokulskiego"
Wydarzenie Klub "Gazety Polskiej" w Radomiu zaprasza na spotkanie otwarte z Robertem Bąkiewiczem. 4 listopada godz. 18.00, Cech Rzemiosł Różnych, ul. Jana Kilińskiego 15-17 Radom
Wydarzenie Klub „Gazety Polskiej” Puławy zaprasza na spotkanie otwarte z Adamem Borowskim. 5 listopada, g. 17:00, Puławy, Hotel Olimpic, ul. Hauke-Bosaka (przy stadionie)
Wydarzenie Klub „Gazety Polskiej” w Głogowie zaprasza na spotkanie autorskie z prof. Janem Majchrowskim. 7 listopada, godz. 17:00 sala przy Kościele św. Klemensa, ul. Sikorskiego 23
Wydarzenie Klub Gazety Polskiej w Gdyni zaprasza na spotkanie z Jackiem Wroną, działaczem Ruchu Obrony Granic. 16 listopada, g. 17:30. Cech Rzemiosła i Przedsiębiorczości, ul. 10 Lutego 33
Portal tvrepublika.pl informacje z kraju i świata 24 godziny na dobę przez 7 dni w tygodniu. Nie zasypiamy nigdy. Bądź z nami!
NBP Prezes NBP prof. Adam Glapiński: zasoby złota stanowią 25 proc. wszystkich rezerw NBP, przekraczają 520 ton i są warte ok. 240 mld zł. Polacy mają coraz więcej złota dzięki przemyślanej strategii realizowanej przez niezależny bank centralny.

WARS S.A zabiera klientów w podróż pełną smaku

Źródło: WARS S.A.

WARS S.A. to firma z wieloletnią tradycją, która działa na rynku przewozów pasażerskich od 1948 roku! Większość osób pamięta WARS z podróży pociągami po Polsce. Kiedy w czasie jazdy pociągiem obowiązkowym punktem były odwiedziny w wagonie gastronomicznym i zjedzenie kultowego schabowego bądź jajecznicy na maśle. Od 70 lat WARS umila czas spędzony w pociągu, doskonale zapamiętane dania z przed lat zostały uzupełnione o nowe pozycje w menu, które pozwalają poznać nowe smaki i trochę zaskoczyć podróżnego.

Spółka zakorzeniła się w świadomości Polaków jako firma obsługująca podróżnych w trasie, ale należy podkreślić, że WARS to również usługi cateringowe i restauracje stacjonarne.

Już od kilku lat Klienci mogą z łatwością korzystać z doświadczenia Szefów Kuchni WARS, decydując się na wybór usług cateringowych WARS S.A. Gastronomia jest jednym z głównych fundamentów WARS S.A., dlatego naturalnym wyborem było zaoferowanie Klientom możliwości skorzystania z usług firmy w innej odsłonie tj. usług cateringowych.

 

Usunięto obraz.

Korzystając z usług cateringowych WARS możemy udać się w podróż pełną smaku. Serwowane są dania pokazujące kuchnię polską w innym wymiarze. Szefowie Kuchni konstruując dania bazują na sezonowych składniach, które w danym momencie charakteryzują się najlepszym smakiem, fakturą oraz kolorem. Wiele osób nie docenia rodzimych składników, a przecież dają one prawie nieograniczone możliwości przygotowania pyszności takich jak: trufle z podhalańskiej bryndzy z czosnkiem, rozmarynem, żółtą papryką i kozieradką w otoczce z orzechów i sezamu, piklowana dynia z kimchi, ogórkiem curry i z pesto z pokrzywy, kompresowane buraki z wiejskim twarogiem, mango i sosem owocowym czy mus z wędzonego pstrąga na razowcu z sałatką z ogórków.

Priorytetem całego Zespołu Cateringowego jest serowanie dań na wysokim poziomie estetyki, które oprócz smaku gwarantują przyjemność. Jednym z najważniejszych aspektów przy tworzeniu potraw jest korzystanie z produktów najwyższej jakości, co przekłada się na głęboki smak i naturalny aromat przygotowywanych dań. Oferta dla Klienta jest elastycznie dopasowywana do potrzeb i oczekiwań. Układając menu zwracana jest uwaga, żeby każdy znalazł dla siebie coś dobrego tj. dania mięsne, wegetariańskie, wegańskie, słodkości.

Zespół Cateringu WARS S.A. przygotowuje i obsługuje zarówno małe rodzinne wydarzenia, jak i duże oficjalne gale. Wśród nich należy wymienić imprezy okolicznościowe (np. wesela, chrzty, urodziny, jubileusze), posiedzenia zarządów, rad nadzorczych, przerwy kawowe, bankiety, targi. Zespół Cateringu, oprócz tworzenia menu, stara się stworzyć wyjątkowy, niepowtarzalny klimat na organizowanym wydarzeniu. W zależności od jego rodzaju, miejsca, liczby gości - dopasowuje oświetlenie, zastawę, stoły, dekoracje kwiatowe oraz nieprzytłaczające detale.

Usunięto obraz.

 

Przygotowując wydarzenia specjalne, managerowie zwracają dużą uwagę na szczegóły zaczynając od wsłuchania się w potrzeby Klientów, odpowiedniego przygotowania menu dopasowanego do charakteru wydarzenia, kończąc na perfekcyjnym przygotowaniu dań i profesjonalnym serwisie. Najważniejsze jest zadowolenie Klientów oraz gości biorących udział w eventach obsługiwanych przez WARS. Szczegółowe informację dotyczące zakresu prac, przykładowych realizacji dostępne są na stronie www.warscatering.pl, zapytania można wysyłać pod adres [email protected].

 

Usunięto obraz.

WARS S.A.

Wiadomości

islam rozrasta się w Europie

Szok, o ile populacja muzułmańska w Europie wzrosła w dekadę

Trump dał zielone światło. To będzie siódmy kraj z taką bronią

Większość Polaków chce pozostawienia dwukadencyjności w samorządach

Mateusz Damięcki o zarobkach po „Furiozie”: „Nie śniło mi się, że można tyle zarabiać”

Jakubiak: KOWR przez dwa lata milczał w tej sprawie

Andrzej Gajcy zaprasza na rozmowę z Leszkiem Millerem

Legenda debla kończy karierę i żegna się na paryskich kortach

Marcin Warchoł wskazuje na manipulacje KOWR-u ws. afery CPK. "Henryk Smolarz okłamywał opinię publiczną"

Marcin Mroczek pokazał zdjęcie z Kasią Cichopek ze ślubu! Padły piękne słowa do nowożeńców

Jesień na talerzu: kremowy kurczak z dynią i rozmarynem

Tusk sprzeda Polskie Koleje Linowe? Już raz to zrobił...

Nowy ambasador USA w Polsce Thomas Rose już w Warszawie. Jest wielkim przyjacielem naszego kraju

Kto odpowiada za tzw. aferę CPK? Eksperci wskazują na zaskakującą zmianę ocen

Skierniewice tracą ortopedię. Szpital przy autostradzie A2 bez zabezpieczenia urazowego!

Władze Konina nie chcą mostu 1000-lecia Królestwa Polskiego. Lepszy ma być... wynalazca prezerwatyw

Najnowsze

islam rozrasta się w Europie

Szok, o ile populacja muzułmańska w Europie wzrosła w dekadę

Jakubiak: KOWR przez dwa lata milczał w tej sprawie

Andrzej Gajcy zaprasza na rozmowę z Leszkiem Millerem

Legenda debla kończy karierę i żegna się na paryskich kortach

Marcin Warchoł wskazuje na manipulacje KOWR-u ws. afery CPK. "Henryk Smolarz okłamywał opinię publiczną"

okręt podwodny

Trump dał zielone światło. To będzie siódmy kraj z taką bronią

Większość Polaków chce pozostawienia dwukadencyjności w samorządach

Mateusz Damięcki o zarobkach po „Furiozie”: „Nie śniło mi się, że można tyle zarabiać”