Ryba w skale solnej - upiecz ją tak, a będzie soczysta i nietłusta | Smaki Polski
W 19. odcinku Smaków Polski będziemy gotować w miejscowości Charzykowy w województwie pomorskim. Jakie ryby można złowić w charzykowskim jeziorze, jak je przyrządzić oraz czym dziś miejsce przyciąga turystów, opowie nam Tomasz Sosiński Prezes Gospodarstwa Rybackiego w Charzykowych. Z kolei kucharz Karol Kus upiecze jesiotra w skale solnej. Cały odcinek w oknie powyżej. Polecamy!
Komentarze
Polecamy Hity w sieci
Wiadomości
Kuczyński zaatakował prezydenta Nawrockiego. Porównał go do "bakterii", uznał za "szkodnika" i "dywersanta"
Polska głosem regionu w G20. Marcin Przydacz: Jesteśmy tu reprezentantem całego regionu Europy Środkowej i Wschodniej
Najnowsze
Kuczyński zaatakował prezydenta Nawrockiego. Porównał go do "bakterii", uznał za "szkodnika" i "dywersanta"
Doniesienia o rozwodzie, a potem taki wpis. Baron zdradził, jak się czuje
Internauci ostro odpowiadają na ataki Czarzastego wobec prezydenta Nawrockiego
Prokuratura wszczyna śledztwo po publikacji "Wyborczej". Chodzi o ujawnienie danych o zdrowiu prof. Sławomira Cenckiewicza