Ryba w skale solnej - upiecz ją tak, a będzie soczysta i nietłusta | Smaki Polski
W 19. odcinku Smaków Polski będziemy gotować w miejscowości Charzykowy w województwie pomorskim. Jakie ryby można złowić w charzykowskim jeziorze, jak je przyrządzić oraz czym dziś miejsce przyciąga turystów, opowie nam Tomasz Sosiński Prezes Gospodarstwa Rybackiego w Charzykowych. Z kolei kucharz Karol Kus upiecze jesiotra w skale solnej. Cały odcinek w oknie powyżej. Polecamy!
Komentarze
Polecamy Sejm. Wybór Marszałka
Wiadomości
Najnowsze
Tak prezentują się koszyki MŚ. Co czeka Polskę w razie awansu?
PILNE: Samolot LOT-u zjechał z pasa w Wilnie. 67 osób na pokładzie
Rakiety, systemy obrony powietrznej i satelity. Szwedzi rozumieją zagrożenie ze strony Rosji