Ryba w skale solnej - upiecz ją tak, a będzie soczysta i nietłusta | Smaki Polski
W 19. odcinku Smaków Polski będziemy gotować w miejscowości Charzykowy w województwie pomorskim. Jakie ryby można złowić w charzykowskim jeziorze, jak je przyrządzić oraz czym dziś miejsce przyciąga turystów, opowie nam Tomasz Sosiński Prezes Gospodarstwa Rybackiego w Charzykowych. Z kolei kucharz Karol Kus upiecze jesiotra w skale solnej. Cały odcinek w oknie powyżej. Polecamy!
Komentarze
Polecamy Polityczna Kawa
Wiadomości
Najnowsze
Legenda debla kończy karierę i żegna się na paryskich kortach
Marcin Warchoł wskazuje na manipulacje KOWR-u ws. afery CPK. "Henryk Smolarz okłamywał opinię publiczną"
Marcin Mroczek pokazał zdjęcie z Kasią Cichopek ze ślubu! Padły piękne słowa do nowożeńców