Ryba w skale solnej - upiecz ją tak, a będzie soczysta i nietłusta | Smaki Polski
W 19. odcinku Smaków Polski będziemy gotować w miejscowości Charzykowy w województwie pomorskim. Jakie ryby można złowić w charzykowskim jeziorze, jak je przyrządzić oraz czym dziś miejsce przyciąga turystów, opowie nam Tomasz Sosiński Prezes Gospodarstwa Rybackiego w Charzykowych. Z kolei kucharz Karol Kus upiecze jesiotra w skale solnej. Cały odcinek w oknie powyżej. Polecamy!
Komentarze
Polecamy Hity w sieci
Wiadomości
Bosak załamany postulatami Lewicy ws. reformy służby zdrowia. "Z każdym kolejnym rokiem będzie coraz więcej Polaków stratnych"
UJAWNIAMY. Madejowe łoże. Prezes Rządowego Centrum Legislacji stworzyła nowe dyrektorskie stanowisko dla ojca swojego dziecka. Państwo płaci mu ponad 24 tys. zł
Najnowsze
PZPN ma plan! Chodzi o nowe rozgrywki
Najnowszy sondaż: Tak Polacy oceniają realizację "100 konkretów"
UJAWNIAMY. Madejowe łoże. Prezes Rządowego Centrum Legislacji stworzyła nowe dyrektorskie stanowisko dla ojca swojego dziecka. Państwo płaci mu ponad 24 tys. zł