Ryba w skale solnej - upiecz ją tak, a będzie soczysta i nietłusta | Smaki Polski
W 19. odcinku Smaków Polski będziemy gotować w miejscowości Charzykowy w województwie pomorskim. Jakie ryby można złowić w charzykowskim jeziorze, jak je przyrządzić oraz czym dziś miejsce przyciąga turystów, opowie nam Tomasz Sosiński Prezes Gospodarstwa Rybackiego w Charzykowych. Z kolei kucharz Karol Kus upiecze jesiotra w skale solnej. Cały odcinek w oknie powyżej. Polecamy!
Komentarze
Polecamy Hity w sieci
Wiadomości
Najnowsze
"Paliwo za 5,19 zł? Chyba za pół litra". Rośnie opłata paliwowa
Zalewski apeluje ws. Eurowizji. Muzyk wściekły na TVP: "dołączajcie do oddolnego bojkotu!"
"Kłamcy z Platformy muszą przeprosić". Prof. Czarnek o sprawie prof. Roszkowskiego