Ryba w skale solnej - upiecz ją tak, a będzie soczysta i nietłusta | Smaki Polski
W 19. odcinku Smaków Polski będziemy gotować w miejscowości Charzykowy w województwie pomorskim. Jakie ryby można złowić w charzykowskim jeziorze, jak je przyrządzić oraz czym dziś miejsce przyciąga turystów, opowie nam Tomasz Sosiński Prezes Gospodarstwa Rybackiego w Charzykowych. Z kolei kucharz Karol Kus upiecze jesiotra w skale solnej. Cały odcinek w oknie powyżej. Polecamy!
Komentarze
Polecamy Sejm. Wybór Marszałka
Wiadomości
Najnowsze
Ziobro do Tuska: „zdeprawowanej władzy należy stawić opór, a nie jej ulegać!”
Jacek Ozdoba: strona „Prokuratury Krajowej” stała się tubą propagandową wymierzoną w opozycję
Po swojej skandalicznej wypowiedzi o Polsce i państwach bałtyckich ws. Rosji Merkel zaczyna się tłumaczyć