Ryba w skale solnej - upiecz ją tak, a będzie soczysta i nietłusta | Smaki Polski
W 19. odcinku Smaków Polski będziemy gotować w miejscowości Charzykowy w województwie pomorskim. Jakie ryby można złowić w charzykowskim jeziorze, jak je przyrządzić oraz czym dziś miejsce przyciąga turystów, opowie nam Tomasz Sosiński Prezes Gospodarstwa Rybackiego w Charzykowych. Z kolei kucharz Karol Kus upiecze jesiotra w skale solnej. Cały odcinek w oknie powyżej. Polecamy!
Komentarze
Polecamy Hity w sieci
Wiadomości
Najnowsze
"Chcemy odnowy starego kontynentu". Europejscy konserwatyści złożyli na ręce Ojca Świętego deklarację ideową
Niemcy dają zielone światło na umowę z Mercosur. Oni będą mieć z tego korzyści, a my tylko straty
Miliony euro z Ligi Konferencji. Finansowy zastrzyk dla polskich klubów