„Koniec systemu”: Mięsny interes menadżerki Tokarczuk
13 lipca 2020 r. w Nowej Rudzie Olga Tokarczuk oraz jej przyjaciółka, a zarazem menadżerka Beata Kłosowska-Tyszka otworzyły wegetariańską kawiarnię. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że pod tym samym adresem figuruje wędzarnia mięsa i wędlin „Bukowy dym” należąca do Tyszki, a Olga Tokarczuk jest zagorzałą wegetarianką i chce, aby prawa zwierząt zostały wpisane do konstytucji – opowiada red. Dorota Kania w TV Republika. Reportaż na ten temat wypełnia I cz. programu „Koniec systemu” w TV Republika
TV Republika
Komentarze
Polecamy Hity w sieci
Wiadomości
Najnowsze
Nowy Sącz: Sąd oddalił wnioski prokuratury. Prezydent i jego zastępca wracają do pracy
Lekarka komentuje wywiad Dominiki Tajner w TVN: „Ta ilość bzdur naprawdę mnie przerosła”
Hity w sieci. Jakubiak miażdży. Kłamstwa Tuska. Zembaczyński się wygadał. Odlot Wcisło i Schnepf