„Koniec systemu”: Mięsny interes menadżerki Tokarczuk
13 lipca 2020 r. w Nowej Rudzie Olga Tokarczuk oraz jej przyjaciółka, a zarazem menadżerka Beata Kłosowska-Tyszka otworzyły wegetariańską kawiarnię. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że pod tym samym adresem figuruje wędzarnia mięsa i wędlin „Bukowy dym” należąca do Tyszki, a Olga Tokarczuk jest zagorzałą wegetarianką i chce, aby prawa zwierząt zostały wpisane do konstytucji – opowiada red. Dorota Kania w TV Republika. Reportaż na ten temat wypełnia I cz. programu „Koniec systemu” w TV Republika
TV Republika
Komentarze
Polecamy Sejm. Wybór Marszałka
Wiadomości
Najnowsze
Sekret domowego bigosu z Krasnegostawu
Nowy sondaż CBOS. Mocne notowania prezydenta Karola Nawrockiego
Dziennikarka TV Republika wygrała z TVP. "Ich pełnomocnik zrejterował"
Sprawa "towarzysza" Minkiny z WSI zamiatana pod dywan. W tle afera seksualna
TSUE chce narzucić Polsce homomałżeństwa. Ktoś tu zapomniał o polskiej konstytucji [KOMENTARZE]
Joanna Krupa stawia granice! 6-letnia córka nie dostaje drogich zabawek. „Nie chcę jej rozpieścić”