Złoto lasu na talerzu - Tradycyjne Smaki Lubelszczyzny [wideo]
W najnowszym odcinku „Tradycyjnych Smaków Lubelszczyzny” odwiedzamy Zezulin Pierwszy, gdzie w remizie strażackiej lokalne gospodynie dzielą się pasją do kuchni i plonów z własnych ogrodów. Marchew, pietruszka, chmiel, zboża, buraki czy ogórki – wszystko uprawiane bez chemii, z troską o smak i zdrowie. Tym razem panie z Koła Gospodyń Wiejskich przygotowały „Złoto lasu na talerzu” z borowikami prosto z okolicznych lasów, podawaną z tradycyjnymi pierożkami. To odcinek pełen zapachu lasu, ciepła domowej kuchni i prawdziwego smaku Lubelszczyzny. Zapraszamy do oglądania!
Polecamy Życzyn. Akt dywersji
Wiadomości
Kilkadziesiąt godzin po wysadzeniu torów Tusk zapowiada posiedzenie Komitetu ds. Bezpieczeństwa Narodowego
Internauci punktują wypowiedzi Gawkowskiego po zniszczeniu torów pod Życzynem: "Oni nawet nie komunikują się między sobą w rządzie"
Tomasz Sakiewicz o tłumaczeniach ministrów Tuska ws. aktów dywersji: "Puszczali pociągi po wysadzonym torze i nie sprawdzili co na nim się dzieje"
Debata Pracodawcy Godnego Zaufania: Wzrost wynagrodzeń tak, ale w powiązaniu z rozwojem gospodarki
Artykuł sponsorowany
Karczewski w Republice: Premier zniknął w chwili kryzysu. Chaos, sprzeczne komunikaty i cisza ze strony państwa
Najnowsze
Wojewoda lubelski nie poniesie kary za zdjęcie krzyża w urzędzie
Internauci punktują wypowiedzi Gawkowskiego po zniszczeniu torów pod Życzynem: "Oni nawet nie komunikują się między sobą w rządzie"
Tomasz Sakiewicz o tłumaczeniach ministrów Tuska ws. aktów dywersji: "Puszczali pociągi po wysadzonym torze i nie sprawdzili co na nim się dzieje"