Złoto lasu na talerzu - Tradycyjne Smaki Lubelszczyzny [wideo]

W najnowszym odcinku „Tradycyjnych Smaków Lubelszczyzny” odwiedzamy Zezulin Pierwszy, gdzie w remizie strażackiej lokalne gospodynie dzielą się pasją do kuchni i plonów z własnych ogrodów. Marchew, pietruszka, chmiel, zboża, buraki czy ogórki – wszystko uprawiane bez chemii, z troską o smak i zdrowie. Tym razem panie z Koła Gospodyń Wiejskich przygotowały „Złoto lasu na talerzu” z borowikami prosto z okolicznych lasów, podawaną z tradycyjnymi pierożkami. To odcinek pełen zapachu lasu, ciepła domowej kuchni i prawdziwego smaku Lubelszczyzny. Zapraszamy do oglądania!
Komentarze
Polecamy Poranek Radia
Wiadomości
Najnowsze

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej protestują przeciwko dyskryminacji ich formacji

Złoto lasu na talerzu - Tradycyjne Smaki Lubelszczyzny [wideo]

Tusk musiał pokornie czekać na prezydenta Nawrockiego. Internauci komentują: „Jeszcze nigdy nie był taki mały”

SPRAWDŹ TO!