Smaki Polski. Dworska kuchnia z sumem w roli głównej [wideo]

W ramach nowego cyklu „Smaki Polski – Kuchnia Dworska” prowadzący zabiera nas w podróż smaków, które niegdyś gościły na stołach magnaterii. Tym razem przenosimy się do serca Lubelszczyzny — malowniczego Janowca nad Wisłą, gdzie historia przeplata się z kulinarnym dziedzictwem dawnej Polski. W tym odcinku bohaterem jest sum wiślany, przygotowany zgodnie z tradycją — w glinianym naczyniu, z cebulką, świeżymi ziemniakami i aromatycznymi polskimi ziołami. Zapraszamy do oglądania!
Komentarze
Polecamy Hity w sieci
Wiadomości
Najnowsze

Śliwka z mistrzostwem Japonii! Suntory Sunbirds zdominowali finał SV.League

ABW zbiera haki na Karola Nawrockiego. „Przekazują informacje i produkują fejki"

Gontarz: cała machina państwa jest uruchomiona do zwalczania K. Nawrockiego
