Smaki Polski – Dworska Kuchnia, Pałac Potockich i Tradycyjne Przepisy
W kolejny odcinku „Smaków Polski” odwiedzamy Radzyń Podlaski – perłę architektury i smaków dworskiej kuchni! To miejsce, gdzie historia i kulinarna tradycja splatają się w wyjątkową całość. Na tle zachwycającego pałacu Potockich, wpisanego do prestiżowego katalogu National Geographic, odkrywamy sekrety rokokowej biesiady. Gotujemy tak, jak przed wiekami – w duchu dworskiej gościnności, z domowym drobiem w roli głównej. Udko kacze duszone z warzywami, ziołami i kapustą to prawdziwa poezja smaków! Jeśli chcecie poczuć klimat magnackich stołów i nauczyć się przepisów z historią w tle – zapraszamy przed telewizory. Smakujcie razem z nami!
Polecamy Hity w sieci
Wiadomości
„Pluję krwią” - Filip Chajzer ujawnia szczegóły dramatycznych powikłań po bondingu i atakuje dentystę
Witold Tumanowicz ostro punktuje politykę Tuska ws. migracji: "To jest tylko i wyłącznie czasowe odwleczenie tego w czasie"
Najnowsze
Wulgarny komentarz Macron wstrząsnął Francją: wredne s*ki, wyrzucimy
„Pluję krwią” - Filip Chajzer ujawnia szczegóły dramatycznych powikłań po bondingu i atakuje dentystę
Politycy KO wzywają Sutryka do dymisji