Pierogi z fasoli i duch młyna – smaki z Zagoździa

W siódmym odcinku „Tradycyjnych Smaków Lubelszczyzny” odwiedzamy malownicze Zagoździe, położone tuż przy Pradolinie Wieprza. KGW „Przy Starym Młynie” to grupa pełna pasji i lokalnego zaangażowania – wspólnie z mężami-strażakami integrują społeczność i pielęgnują tradycję. Tym razem pokażą, jak przygotować pierogi z fasoli i warzyw – przepis wyróżniony w konkursie „Kobieta przedsiębiorcza w stylu wege”.
Zajrzyj do miejsca, gdzie historia młyna łączy się ze smakiem natury.
https://www.facebook.com/Lubelskie.Rolnicze
Komentarze
Polecamy Poranek Radia
Wiadomości
Najnowsze

Niemcy nie kryją satysfakcji z uderzającego w bezpieczeństwo Polski wyroku sądu w Białymstoku

Bochenek: jak patrzę na działalność Nowackiej i Lubnauer w MEN, to mam wrażenie, że tym paniom się nudzi

Tysiące gospodarstw domowych bez prądu po podpaleniu słupów energetycznych w Berlinie
