Pasztet z cukinii – nowy odcinek „Tradycyjnych Smaków Lubelszczyzny”!

W najnowszym odcinku „Tradycyjnych Smaków Lubelszczyzny” odwiedzamy Hutę Józefów – miejscowość, której nazwa wywodzi się od dawnej huty szkła. Poznajemy niezwykłe Koło Gospodyń Wiejskich, które od pięciu lat prężnie działa, łącząc pokolenia i pasje mieszkańców. W odcinku panie przygotowują nagrodzony w Lubartowie pasztet z cukinii. To danie serwowane jest z sosem grzybowym z prawdziwków – wszystko domowe i pełne serca. Koniecznie zobacz!
Komentarze
Polecamy Zaprzysiężenie Karola Nawrockiego
Wiadomości
Tusk idzie na zwarcie z kancelarią prezydenta Nawrockiego. Cenckiewicz: będziemy się zastanawiali, jak działać w warunkach wojny
InPost wpłacił do budżetu państwa rekordowe 375 mln złotych z tytułu podatku CIT
Artykuł sponsorowany