Pasztet z cukinii – nowy odcinek „Tradycyjnych Smaków Lubelszczyzny”!

W najnowszym odcinku „Tradycyjnych Smaków Lubelszczyzny” odwiedzamy Hutę Józefów – miejscowość, której nazwa wywodzi się od dawnej huty szkła. Poznajemy niezwykłe Koło Gospodyń Wiejskich, które od pięciu lat prężnie działa, łącząc pokolenia i pasje mieszkańców. W odcinku panie przygotowują nagrodzony w Lubartowie pasztet z cukinii. To danie serwowane jest z sosem grzybowym z prawdziwków – wszystko domowe i pełne serca. Koniecznie zobacz!
Komentarze
Polecamy Klarenbach. Tu się Mówi
Wiadomości
Najnowsze

Łukasz Mejza w oświadczeniu przeprasza za przekroczenie prędkości na trasie ekspresowej i odnosi się do „rajdu” Tuska

Gęste mgły sparaliżują Polskę. IMGW ostrzega kierowców i pieszych

Gorąca dyskusja w „Gościu Dzisiaj”. Tumanowicz ostro o polityce rządu
