Pampuchy z kaszą gryczaną, grzybami i pokrzywą [wideo]
  Nowy odcinek „Tradycyjnych Smaków Lubelszczyzny” zabiera nas do wsi Biała - miejscowości, która w tym roku świętuje 610-lecie powstania. To właśnie tutaj, w otoczeniu pól cebuli, pokrzyw i jagód, mieszkańcy pielęgnują kulinarne tradycje przekazywane z pokolenia na pokolenie. W programie poznamy przepisy na wyjątkowe pampuchy nadziewane kaszą gryczaną, pieczarkami i pokrzywą. Krok po kroku zobaczymy, jak powstaje ciasto drożdżowe, jak przygotować aromatyczny farsz i jak gotować pampuchy, aby były puszyste i pełne smaku. Zobacz najnowszy odcinek i poznaj smaki – prosto z serca regionu!
    Komentarze
  
  Polecamy Polityczna Kawa
Wiadomości
Najnowsze
  
Prusinowski o losie Ziobry: stawką jest życie człowieka
  
Do jakich prowokacji może dojść podczas tegorocznego Marszu Niepodległości?
  
Kuba Wojewódzki ZAATAKOWAŁ Annę Muchę! Poszło o Jacka Kurskiego. Aktorka nie wytrzymała: „PUKNIJ SIĘ!”