Gołąbki z kaszą i grzybami - odkryj kuchnię Lubelszczyzny

W najnowszym odcinku „Tradycyjnych Smaków Lubelszczyzny” przenosimy się do malowniczej Lisiowólki koło Radzynia Podlaskiego. To właśnie tutaj, wśród pól pełnych kapusty, gryki i cebuli, powstają potrawy oparte na przepisach przekazywanych z pokolenia na pokolenie. W tym odcinku gospodynie pokazują, jak przygotować wyjątkowe gołąbki z kaszą gryczaną i grzybami w sosie borowikowym – danie nagrodzone w konkursie „Kobieta Przedsiębiorcza w stylu wege”. To opowieść o kuchni, w której prostota łączy się z bogactwem tradycji, a każdy kęs smakuje jak powrót do rodzinnego domu. Zapraszamy do oglądania!
Komentarze
Polecamy Hity w sieci
Wiadomości
Najnowsze

Matecki najczęściej oglądanym politykiem na YouTube. Politycy PiS deklasują konkurencję polityczną w mediach społecznościowych

Na WOT zawsze można liczyć. Niosą pomoc zawsze i w każdym miejscu

Niebezpieczne pomysły PO w walce z wykluczeniem komunikacyjnym młodych ludzi
