Jarczyński w Republice: restauracja to jest teatr. Gość oczekuje emocji [wideo]
"Jeżeli ktoś chce otworzyć restaurację, żeby zarabiać pieniądze -i to jest główny jego cel- to nie wróżę mu dużych szans na powodzenie. Natomiast jeżeli ktoś ma zamiar w sposób szczególny podjąć gości, czymś ich zaskoczyć i wyróżnić to, jak najbardziej tak", powiedział w rozmowie z Emilią Wierzbicki znany warszawski restaurator Artur Jarczyński. Jego zdaniem "nie ma recepty na sukces. Trzeba włożyć serce i robić to, co serce dyktuje. Trzeba oczywiście to czuć, trzeba czuć tę pasję", dodał. Dla klientów oprócz smaku potraw liczy się atmosfera, muzyka, serwis, podkreślił. Zobaczcie całą rozmowę.
Telewizja Republika
Komentarze
Polecamy Nasze programy
Wiadomości
Najnowsze
Libicki: Henning-Kloska wykazała się całkowitym brakiem wyczucia
Nie wstyd panu, panie Donaldzie?
Kosztowniak: Chaos, dezinformacja, degrengolada i upadek - tak w sytuacji kryzysowej działa Tusk
Szokujące słowa ekologa! Niemiecki wywiad werbował do protestów przeciwko budowie zbiorników retencyjnych!