Jarczyński w Republice: restauracja to jest teatr. Gość oczekuje emocji [wideo]
"Jeżeli ktoś chce otworzyć restaurację, żeby zarabiać pieniądze -i to jest główny jego cel- to nie wróżę mu dużych szans na powodzenie. Natomiast jeżeli ktoś ma zamiar w sposób szczególny podjąć gości, czymś ich zaskoczyć i wyróżnić to, jak najbardziej tak", powiedział w rozmowie z Emilią Wierzbicki znany warszawski restaurator Artur Jarczyński. Jego zdaniem "nie ma recepty na sukces. Trzeba włożyć serce i robić to, co serce dyktuje. Trzeba oczywiście to czuć, trzeba czuć tę pasję", dodał. Dla klientów oprócz smaku potraw liczy się atmosfera, muzyka, serwis, podkreślił. Zobaczcie całą rozmowę.
Telewizja Republika
Komentarze
Polecamy Hity w sieci
Wiadomości
Najnowsze
Czy rzekome wykroczenia drogowe stały się pretekstem do skazania działacza prolife? Ordo Iuris składa apelację
Fani oburzeni po koncercie Kazika w Zielonej Górze. Muzyk najpierw przeprasza, potem się wycofuje
Sójka krytykuje rząd Tuska za oszczędzanie na zdrowiu Polaków: to są cięcia na pacjentach