Jarczyński w Republice: restauracja to jest teatr. Gość oczekuje emocji [wideo]
"Jeżeli ktoś chce otworzyć restaurację, żeby zarabiać pieniądze -i to jest główny jego cel- to nie wróżę mu dużych szans na powodzenie. Natomiast jeżeli ktoś ma zamiar w sposób szczególny podjąć gości, czymś ich zaskoczyć i wyróżnić to, jak najbardziej tak", powiedział w rozmowie z Emilią Wierzbicki znany warszawski restaurator Artur Jarczyński. Jego zdaniem "nie ma recepty na sukces. Trzeba włożyć serce i robić to, co serce dyktuje. Trzeba oczywiście to czuć, trzeba czuć tę pasję", dodał. Dla klientów oprócz smaku potraw liczy się atmosfera, muzyka, serwis, podkreślił. Zobaczcie całą rozmowę.
Polecamy Klarenbach. Tu się Mówi
Wiadomości

Koalicja 13 grudnia balansuje nad przepaścią. Hołownia ma żądanie, które Tusk traktuje jako "szantaż"
Prof. Piotrowski: Sędziowie mogą dokonać oceny, czy rozporządzenie ministra jest zgodne z Konstytucją
"Sąd dokonał nieuprawnionej merytorycznej oceny zgromadzonych w sprawie dowodów". Jest ruch prokuratury ws. Nowaka
„Friz & Wersow. Miłość w czasach online” miało być hitem, a wyszła katastrofa. Drugi najgorzej oceniany polski film w historii!
Ostrzegała przed ginekologiem-aborterem, została skazana. Teraz będzie prosić prezydenta o ułaskawienie
Najnowsze

Koalicja 13 grudnia balansuje nad przepaścią. Hołownia ma żądanie, które Tusk traktuje jako "szantaż"

W czwartek i piątek odbędzie się oficjalna wizyta Karola Nawrockiego w Estonii

Prof. Piotrowski: To jest ostentacyjne łamanie prawa przez ministra sprawiedliwości

"Sąd dokonał nieuprawnionej merytorycznej oceny zgromadzonych w sprawie dowodów". Jest ruch prokuratury ws. Nowaka
