Jarczyński w Republice: restauracja to jest teatr. Gość oczekuje emocji [wideo]
"Jeżeli ktoś chce otworzyć restaurację, żeby zarabiać pieniądze -i to jest główny jego cel- to nie wróżę mu dużych szans na powodzenie. Natomiast jeżeli ktoś ma zamiar w sposób szczególny podjąć gości, czymś ich zaskoczyć i wyróżnić to, jak najbardziej tak", powiedział w rozmowie z Emilią Wierzbicki znany warszawski restaurator Artur Jarczyński. Jego zdaniem "nie ma recepty na sukces. Trzeba włożyć serce i robić to, co serce dyktuje. Trzeba oczywiście to czuć, trzeba czuć tę pasję", dodał. Dla klientów oprócz smaku potraw liczy się atmosfera, muzyka, serwis, podkreślił. Zobaczcie całą rozmowę.
Polecamy Sejm
Wiadomości
Najnowsze
TYLKO U NAS
Gdynia: incydent na terenie 33. dywizjonu rakietowego OP. Zatrzymany obywatel Białorusi, prokuratura potwierdza czynności
Polskie kluby zakończyły fazę ligową Ligi Konferencji w wielkim stylu
Stowarzyszenie PORANEK apeluje: do świąt zostało niewiele czasu, a brakuje ponad 700 paczek żywnościowych
Na nic się zdały pohukiwania Tuska. Prezydent zawetował kilka ustaw niekorzystnych dla społeczeństwa